Nevodič zahynul pri dopravnej nehode. V Medzilaborciach sa zabil bicyklista. Krádež traktora

25.08.2008 Celý región

Nevodič zahynul pri dopravnej nehode: Včera 24.8.2008 o 18.39 h došlo na ceste v Šarišských Michaľanoch, okr. Prešov k dopravnej nehode zrážke dvoch osobných áut, pri ktorej zahynul 35 ročný nevodič zo Šarišských Michalian.
Muž, ktorý nielenže nebol vlastníkom vodičského oprávnenia, ale pre čierne jazdy mu bol v máji tohto roku právoplatným rozhodnutím súdu uložený zákaz 2 roky jazdiť na akomkoľvek vozidle jazdil tentoraz na Ford Escorte smerom na Prešov. Pritom prešiel z neznámych príčin do protismeru a ľavou bočnou časťou narazil do prednej časti oproti idúceho Opel Astra, ktorý viedol 27 ročný muž z Kokotowa – PR jazdiaci smerom na Sabinov.
Vodič Opel Astry je zranený ľahko, tak isto aj 14 ročný spolujazdec. 56 ročná spolu jazdkyňa utrpela také zranenia, že musela byť hospitalizovaná vo FNsP Prešov. Celková škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 400 000, - Sk. Požitie alkoholu u Poľského vodiča policajti vylúčili pri dychovej skúške, u mŕtveho vodiča bude zisťovaná prítomnosť alkoholu v krvi pri pitve. Prešovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

V Medzilaborciach sa zabil bicyklista
V nedeľu 24.08.2008 okolo 08.20 hod. došlo v meste Medzilaborce na ceste druhej triedy k dopravnej nehode 53 ročného miestneho cyklistu z Medzilaboriec. Muž idúci na bicykli po Mierovej ul. v Medzilaborciach smerom na obec Borov, počas jazdy z doposiaľ nezistených príčin s bicyklom zišiel z cesty po pravej strane zo smeru svojej jazdy. Tam spadol do priekopy. Po prevoze do NsP v Medzilaborciach zomrel. Pri ohliadke dopravnej nehody nebolo zistené cudzie zavinenie. Na bicykli pri ohliadke neboli zistené žiadne poškodenia. Za účelom zistenia príčin smrti bude nariadená súdno-lekárska pitva. Humenskí dopravní policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia

Krádež traktora:
V čase od 18 00 hod. dňa 24.8.2008 do 08.00 hod. dňa 25.8.2008 bol ukradnutý v obci Cígeľka, okr Bardejov, kolesový poľnohospodársky traktor zn. Zetor 7341 Super Turbo, bez EČV, červenej farby.
 

Vyberte región